0%

Ferdinand knedle

0%

Ferdinand knedle

View Cart

Select the nearest location

The service is available in the Belgrade area

Order

Add a Note

Add candles

Pack 2 Pack 4 Pack 6 Pack 9

Amount

Store

Pick up time

Delivery area

Select the area

Payment method

Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express Dina MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa
  • Home
  • News
  • Proširili smo broj prodavnica

Proširili smo broj prodavnica

Tuesday 23. February 2021.

Srpska prestonica i svi ljubitelji knedli dobili su novo mesto, četvrto po redu, za uživanje u Ferdinand knedlama. Otvaranje nove prodavnice donelo je proširenja u svakom smislu, kako u pogledu novih proizvoda tako i u vidu broja zaposlenih kojih sada u kompaniji ima 49.

Uprkos krizi koja je pogodila sve, a ponajviše sektor ugostiteljstva, Ferdinand knedle uspele su ne samo da očuva broj svojih prodajnih mesta i članova tima već i da se prošire. Krajem prošle godine, postignut je dogovor između Ferdinand knedli i Šoping centra Ušće, a već od početka januara krenuli su radovi na novom objektu koji je 04. februara i zvanično otvoren. Preko 80 ljudi iz više od 20 kompanija među kojima su dobavljači opreme i sirovina, arhitekte, dizajner, zidari i moleri, inženjeri, IT sektor, kompanije za proizvodnju ambalaže i drugi, koordiniranim radom dali su svoj doprinos da se novi objekat otvori u najkraćem mogućem roku.

A šta je to što nova prodavnica donosi ljubiteljima knedli? Pored veće dostupnosti proizvoda, nova lokacija će doneti i druge novitete poput novih ukusa kao što su knedla sa bejlisom i čokoladom, knedla sa vanilom i Juneće okruglice od 100% junećeg mesa i odabranim začinima. Pored ovoga, opcije za još slađe uživanje u knedlama biće moguće uz domaće Ferdinand prelive od čokolade, vanile, karamele i crvenog voća koji se pripremaju u Ferdinandovoj kuhinji.

Novu lokaciju krasi i najduža vitrina na svetu za knedle koja je proizvedena u Srbiji. Kada bi se sve knedle iz punog kapaciteta ove vitrine poređale u red, dale bi niz knedli od preko 50 metara, a težina knedli iz pune vitrine iznosi preko 70 kilograma.