0%

Ferdinand knedle

0%

Ferdinand knedle

View Cart

Select the nearest location

The service is available in the Belgrade area

Order

Add a Note

Add candles

Pack 2 Pack 4 Pack 6 Pack 9

Amount

Store

Pick up time

Delivery area

Select the area

Payment method

Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express Dina MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa
  • Home
  • News
  • Ruka ruku mije a tvoja podržava i starije komšije

Ruka ruku mije a tvoja podržava i starije komšije

Tuesday 23. February 2021.

Usled pandemije COVID-19 brend Ferdinand knedle pokrenuo je akciju humanitarnog karaktera u vidu besplatnih proizvoda i besplatne dostave za osobe iznad 65 godina starosti, pod nazivom „Ruka ruku mije“ sa ciljem da se osobama sa ograničenim kretanjem olakša život tokom vanrednog stanja.

U želji da daju svoj doprinos i pomognu starijim osobama sa totalnom zabranom kretanja, prouzrokovanom pandemijom COVID-19 i potrebe uvođenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, Ferdinand knedle pokrenule su akciju „Ruka ruku mije“.

Akcija „Ruka Ruku Mije“ bazirala se na besplatnoj dostavi knedli osobama iznad 65 godina starosti, a zasnivala se na principu 4+2, 6+3, 8+4 i 12+6. Akcija je uključila sve ljubitelje knedli koji su poručivali hranu putem sajta ili telefona, pa svako ko je kupio knedle imao je priliku da ostavi adresu komšija starijih od 65 godina kojima su besplatni proizvodi sa porukom podrške mlađih komšija stizali na adresu uz pomoć partnerske kurirske službe Vaš Potrčko.

U akciji koju smo započeli kao podršku starijim sugrađanima, tokom 48 dana trajanja, podržali smo i lekare sa našim proizvodima, a završili smo je sa onima na kojima svet ostaje. Uz podršku NURDOR-a, sve knedle koje nisu pronašle put do starijih sugrađana, donirane su deci oboleloj od raka na Institutu zamajku i dete i Tiršovoj. Tokom akcije, 2.138 knedli podrške je stiglo u 1.024 domaćinstva.

Posebno smo zahvalni kolegama iz Špageterije, Le Nonne Pasta Fresca i BeoFruit koje su prepoznale značaj akcije i uključili se sa svojim proizvodima po istom principu.