0%

Ferdinand knedle

0%

Ferdinand knedle

View Cart

Select the nearest location

The service is available in the Belgrade area

Order

Add a Note

Add candles

Pack 2 Pack 4 Pack 6 Pack 9

Amount

Store

Pick up time

Delivery area

Select the area

Payment method

Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express Dina MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa

Najbolji, Najslađi, Best!

Tuesday 23. February 2021.

Od pojave brenda Ferdinand knedle na tržištu Srbije 2016. godine, carske knedle su prepoznate po kvalitetu svojih proizvoda, usluga i marljivom radu.

2017. godine, nakon samo godinu dana rada IAB Serbia dodelio je nagradu Ferdinand knedlama za najbolje uvođenje novog proizvoda na tržište – Best product launch. Po izboru stručnog žirija u finalu ove kategorije našli smo se mi sa knedlama, dok se nasuprot nas nalazila kompanija sa višedecenijskom tradicijom – Frikom, sa svojim novim sladoledom. Pred prepunom salom Jugoslovenskog dramskog pozorišta na video bimu stajala su dva logotipa, a reči voditelja ceremonije bile su: „A pobednik je… A pobednik je… A pobednik je FERDINAND KNEDLE!“

2019. godine na prvom festivalu slatkiša pod nazivom „Najslađi ukus Beograda“ pojavila su se 24 koncepta sa slatkišima, odnosno ono najbolje što naš grad ima da ponudi. Tokom dva dana trajanja festivala u Knez Mihajlovoj ulici, posetioci festivala imali su priliku da probaju razne slatkiše i da glasaju za onaj koji im se najviše dopao. 22. septembra imali smo tu čast da su nas posetioci festivala izabrali za Najslađi ukus Beograda!

Krajem iste godine, u organizaciji Privredne komore Srbije, organizovana je dodale nagrada na konkursu „Najbolje iz Srbije“. 150 brendova našlo se u konkurenciji za najbolje u 24 kategorije. U hotelu Hyatt u Beogradu, imali smo to zadovoljstvo da primimo priznanje za Najbolji lokalni brend!

Pored ovih priznanja, ona na koje smo veoma ponosni jesu direktne ocene naših gostiju na društvenim mrežama. Četiri naše prodavnice ocenjene su visokim ocenama: Gavrila Principa 58 4,6 (1.765 recenzija); Cara Lazara 19 4,7 (1.473 recenzije); Bulevar Zorana Đinđića 4,8 (834 recenzije), dok je novootvorena
prodavnica u Ušće SC ocenjena prosečnom ocenom 5 (34 recenzije)!